thoughts~

:::sumtin in my mind my thoughts and my heart…nobody cares aite??:::

moving August 24, 2010

Filed under: Uncategorized — jariani @ 6:02 pm

im moving to ——->

.

.

.

http://jariani.blogspot.com/


Advertisements
 

home alone August 21, 2010

Filed under: familia,him,maself — jariani @ 1:46 pm

wuwuwuwuw..

T______T


smlm papa mama da berangkat g visit my brotha kat arab nunn…skali buat umrah..they will b stayin there for a MONTH! mksdnye ape???mksdnye sy akn beraya sensorg yer rakan2!wuwuwu T____T  tp xpe, derg g sna pon for gud kn..so just pray for their safety n hopefully everything will b ok..aminn..


Since both of my sista da berkahwin, of cos la sy xnak ikot derg beraya ngan family hubby mereka kn..hikhik..dgn ini sy istiharkn rayaku didpn tv!hukhuk..seb bek ade rakan2 yg senasib gue yg xde kmpg n raya kat kl ni je ha..so rakan2 tu, sila la bt planning pape tok ilangkan sedih aku ni okeyh??! and jgn lupa plan korg nk bertandang ke rumah ku tuk baking n mcm2 ag tuh!heheh~


oh oh, anotha thing yg sedikit sedih gak! sy cuti 1st raya till 3rd raya je ok..plus yg a day b4 raya tu keje mlm!so pagi raya tu org sibok g msjd takbir, aku baru sebok2 nk blk keje ok..hukhuk..xpe2, bia this year xdpt cutilama, so that nxt year dpt cuti lama!hopefully!hee~bgs x planning sy?hikhik~


eh eh, posa pon xsampai separuh bln ag da sibok pk plan raya kn?! isy isy isy 😛 .. ok!xnk pk da!hee~


p/s:special thanks to that person yg sudi anta juadah berbuka time sy keje ptg! jasamu dikenang jua..hee~

 

selamat berpuasa August 12, 2010

Filed under: Uncategorized — jariani @ 12:34 am

selamat menjalani ibadah berpuasa kawan2!

eventhough da lmbt sehari pon still nk wish gak..xkire xkire 😛

alhamdulillah, smlm kte da abes posa da sehari..

n im happy this year dpt 1st sahur n 1st buka with my family..hee~

pasni xde da nk saho n buka mama msk..sob sob..

oke, dikesempatan ni, nk mntk maaf kat suma org yg baca n kenal sy ni..

if ade salah silap, sori yerr..  🙂

mwah mwah~